BAS VAN DEN HURK

Ik heb ruim 30 jaar ervaring (15 jaar in Spanje en 15 jaar in Nederland) als artdirector opgedaan bij enkele gerenommeerde reclamebureaus (standbouw, interieurdesign, tv- en radiocampagnes, complete house style, branding & packaging, etc.).

In 2017 zijn wij van start gegaan onder de naam VAN DEN HURKDESIGN.

 

De afgelopen jaren hebben we onder meer gewerkt voor: Heineken – Grolsch – Beemsterkaas – B.A.T (British American Tobacco) – Scandinavian – Tobacco Group Arnold André Tobacco – Mac Baren – Baltika Brewery – Calsberg – Sabmiller – Hooghoudt – Kuyper – Mars (Chocolade) – Pago (Premium Fruit Juice) – Sanpelegrino (Water) – Aldi – Froiz (Supermarkt Spanje) Valdeorras (Wijn Spanje) – Xunta De Galicia – Clesa (Spanje Kaas/melk) – Skol International (Bier Hong-kong) Pescanova (Grootste Visproducent Ter Wereld).

Wat anderen over ons denken

Het werken met HurkDesign is een verademing. Bas weet iedere keer weer de juiste sfeer te vinden bij een nieuwe design uitdaging. En aan alles is te merken dat er veel packaging ervaring aanwezig is. De prettige samenwerking komt mede door zijn oprecht meedenken. Een meerwaarde waar HurkDesign zich in onderscheidt.

Rudolf de Haan
St-Luc Labels & Packaging

Op een zoektocht naar nieuwe designideeën bij VAN DEN HURKDESIGN uitgekomen. In het begin veel overleg gehad over onze wensen en uiteindelijk zaten we snel op een lijn. Inmiddels heeft hij meerdere innovatieve ontwerpen voor ons gemaakt. VAN DEN HURKDESIGN verzorgt ook productfotografie (chocolade) voor ons.

Robin Grootendorst
Steenland Chocolate B.V.

Het beeld dat wij voor ogen hadden voor onze producten heeft Van den Hurk Design om weten te zetten tot mooie ontwerpen. Bas is een artistiek vakman; creatief, professioneel en geduldig. Wij zijn erg tevreden!

Maudie van den Broek Officemanager
Callowfit B.V.

Bas heeft mij uitstekend geholpen met mijn nieuwe logo en design voor mijn cafetaria en mijn ijs salon. Met zijn hartelijkheid en vriendelijke uitstraling kwamen wij gelijk tot elkaar in een eerste gesprek. Zijn professionele achtergrond staat als een huis en met zijn creativiteit wist hij mijn ideeën snel om te zetten in een compleet pakket; logo’s folders menulijsten posters en bedrijfskleding. Hij heeft mijn gevoel dat ik erbij wilde hebben concreet vertaald in een passend design. Als ik nu iets nodig heb hoef ik hem maar te bellen en het komt in orde. Ik zeg: “vind ik leuk”!

Bart Thiessens
Charly Cafetaria ijs salon

VAN DEN HURKDESIGN

Wij werken voor grote én kleine, maar vooral ruimdenkende organisaties omdat er voor elk formaat een passende oplossing bestaat. Goed packaging design werkt altijd, op grote én op kleine schaal! Belangrijker is dat de opdrachtgever staat voor zijn product en dit op de juiste manier wil verpakken.